FORUM - www.skillsv.ro
https://skillsv.ro/

Anunt important capacitate si regulamente server/forum
https://skillsv.ro/viewtopic.php?f=4&t=8421
Pagina 1 din 1

Autor:  elfu [ Mar Oct 18, 2022 2:46 pm ]
Subiectul mesajului:  Anunt important capacitate si regulamente server/forum

Salut,

Inainte de toate, va rugam sa consultati regulamentul serverului si pe cel al forumului, pentru a pastra o atmosfera relaxanta in ambele locuri si totodata a preintampina eventualele neintelegeri ce se pot crea.

In prezent serverul functioneaza cu 30/32 de jucatori si 2 sloturi rezervate. Sloturile rezervate pot fi ocupate doar dupa ce s-a atins numarul de 30 de jucatori si doar de cei care au acces (cei care au slot sau grad mai mare). Daca serverul este full, 32/32, deci si sloturile rezervate sunt ocupate, intrarea unui jucator cu acces pe server(slot sau grad mai mare) va face ca serverul sa execute comanda kick pe jucatorul cu cel mai slab scor. Speram sa se intample cat mai rar, ne cerem scuze in acest sens, este o solutie de compromis in sprijinul tuturor.

Incepand de azi, niciun admin nu va da kick vreunui jucator de pe server, cand acesta este plin, pentru a face loc unui alt jucator, indiferent de statutul acestuia(inclusiv slot/admin) si nici nu va folosi metoda "ies eu ca am slot/admin si intru inapoi".

Va reamintim ca cei care vor sa obtina acces pe server pot face acest lucru in sectiunea "Cereri Admin | Slot" si respectand instructiunile postate.

Autor:  elfu [ Joi Ian 12, 2023 1:50 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Anunt important capacitate si regulamente server/forum

Anuntul momentan nu mai este valabil, pana cand reusim sa configuram un plugin decent, care sa nu dea kick jucatorilor in momentul in care un admin/slot rezervat se conecteaza.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/